Elke de Bert

Elke de BertElke de Bert

Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Mensen begeleiden is iets wat ik al mijn hele leven doe. Eerst in diverse banen en later als zelfstandige in mijn eigen bedrijf. Tussen 2007 en 2009 heb ik twee NLP opleidingen gevolgd. Het altijd met en tussen mensen werken heeft mij veel geleerd, en nog steeds. Mijn huidige werk als massagetherapeut en NLP zijn voor mij waardevolle bijdragen geweest in mijn eigen zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil. Een proces dat nooit klaar is. Daarnaast ben ik sinds 2013 werkzaam als masseur bij het Vicki Brownhuis in den Bosch.

Massage en NLP

In 2009 heb ik mijn NLP masters afgerond. In 2010 ben ik gestart bij Holos Academie om dat wat ik wist te gaan combineren met dat wat ik voel. Voor mij een mooie combinatie. In juli 2014 heb ik mijn opleiding afgerond als holos massage therapeut. Een prachtig vak; de kunst van durven kijken naar jezelf, te ervaren en te kiezen wat goed is voor jou.

Vanaf september 2018 zal ik de opleiding acupunctuur gaan volgen.