Elke de Bert, acupuncturist & massagetherapeut

Ik ben Elke, getrouwd met Maarten en moeder van 2 zonen. De rode draad in mijn leven is met en tussen mensen werken. Ik heb hier veel in kunnen geven maar zeker ook van kunnen leren. Ieder leven kent vreugde en verdriet, mooie en minder mooie momenten. Ook mijn leven. Hoe we daar mee dealen zijn persoonlijk strategie├źn en keuzes  …..  bewust of onbewust.

Mensen begeleiden is iets wat ik al mijn hele leven doe. Eerst in diverse banen en later als zelfstandige in mijn eigen bedrijf. Het altijd met en tussen mensen werken heeft mij veel geleerd, en nog steeds.

Om jezelf te kunnen zijn, moet je jezelf eerst tegenkomen!

Ik ben mijzelf tegen gekomen na de geboorte van mijn kinderen toen ik dacht dat mijn leven gewoon door zou gaan. Dat bleek  anders. Mijn huidige werk als therapeut is voor mij waardevolle bijdrage in mijn eigen zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil. Een proces dat nooit klaar is.

Mijn praktijk en ik

Vanaf 2005 werk ik als ZZp-er, eerst als re-integratie adviseur en vanaf 2010 in mijn praktijk Lijfspraak als acupuncturist en massagetherapeut.

In 2009 heb ik mijn NLP masters afgerond. In 2010 ben ik gestart bij Holos Academie om dat wat ik wist, te combineren met dat wat ik voel. In 2014 heb ik mijn opleiding afgerond als Holos massage therapeut.

Inmiddels heb ik daar de opleiding tot acupuncturist aan toegevoegd. Een mooi pallet om het zelf genezend vermogen van ons lichaam aan het werk te zetten.

CV

In de loop van mij leven heb ik diverse opleidingen gedaan. Ik ben begonnen met KV/JV en daarna Z-verpleegkundige. Daarna heb ik de studierichting HBO P&O gedaan. De rode draad in mijn opleidingen is toch wel het werken met mensen. Vanaf 2005 werk ik als ZZp-er, eerst als re-integratie adviseur en vanaf 2010 in mijn praktijk Lijfspraak als acupuncturist en massagetherapeut.

  • 2022 Dokter Tan, OTCG
  • 2022 Master Tung, OTCG
  • 2021 Acupunctuur, Qing bai
  • 2019 Auriculo-therapie, Verera training & advies
  • 2015 medische basiskennis
  • 2014 Holos academie Utrecht, massage therapie
  • 2007 en 2008, Vidarte, NLP coaching

Naast deze opleidingen heb ik vele andere bijscholings-dagen gevolgd